Na ndiqni :

LifeStyle

Përfitime shëndetësore që nuk i prisni nga frutat më të famshme të verës

Rrushi është fruti më i shquar dhe më i famshëm i verës, i karakterizuar nga përmbajtja e tyre e lartë...