Na ndiqni :

Lajme

Prezantohet masa 1.2: Mbështetja për të punësuarit e formalizuar të Pakos së ringjalljes ekonomike

Ministri i Financave, Punёs dhe Transfereve Hekuran Murati sot ka marrë vendim për përcaktimin e kritereve dhe kushteve lidhur me...